Tort cu crema de branza si dulceata

Printeaza

Tort cu cremă de brânză si dulceaţă: branza dulce, zahar pudra, zahar vanilat, piscoturi, dulceata, unt, foi de gelatina.

Ingrediente:Tort cu crema de branza si dulceata

  • 1 kg brânză dulce
  • 2 linguri zahăr pudră
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 1 pachet pişcoturi
  • 1 borcan dulceaţă
  • 3 linguri unt
  • 10 foi de gelatină

 

Mod de preparare:

Forma mare de tort o căptuşeşti cu o folie alimen­tară, apoi cu pişcoturi. Intr-un bol amesteci brân­za cu zahărul, zahărul vanilat şi untul topit.

Răstorni compoziţia obţinută peste pişcoturi, nivelezi suprafaţa, apoi laşi la frigider 1 oră.

Pentru glazură, hidratezi gelatina în apă rece, timp de 3-4 minu­te, apoi o amesteci cu dulceaţa încălzită pe foc mic.

Răstorni glazu­ra peste brânză şi laşi tortul la frigider până a doua zi, când îl scoţi pe un platou şi-l serveşti.

Dacă foloseşti gem sau dulceaţă cu fructe mai mari, acestea trebuie în pri­mul rând pasate, apoi încălzită dulceaţa şi ameste­cată cu gelatina.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.