Tort cu budincă de vanilie si de ciocolată

Printeaza

Tort cu budincă de vanilie si de ciocolată din: oua, zahar, faina, praf de copt, praf de crema, frisca, lapte, ciocolata.

Poate iti place si:

 

Ingrediente blat:Tort cu budincă de vanilie si de ciocolată

  • 6 ouă
  • 6 linguri zahăr
  • 6 linguri făină
  • 1/2 plic praf de copt

Pentru creme ai nevoie de:

  • 1 plic praf de cremă pentru prăjituri cu aromă de vanilie
  • 1 plic praf de cremă pentru prăjituri cu aromă de cacao şi rom
  • 1 plic frişca
  • 600 ml lapte
  • 50 g ciocolată

Pentru sirop ai nevoie de:

  • 350 ml apă
  • 4-5 linguri zahăr
  • 1 plic zahăr vanilat

 

Mod de preparare:

Baţi albuşurile spumă, apoi adaugi pe rând zahărul, gălbenuşurile, praful de copt şi la urmă făina. Omogenizezi compoziţia şi o torni într-o formă de tort unsă cu margarina şi tapetată cu hârtie de copt şi o coci la foc potrivit pentru 35 de minute.

Prepari apoi cremele după instrucţiunile de pe plic. Apoi, separat, fierbi apa cu zahărul şi vanilia până obţii un sirop pe care-l laşi să se răcească. După ce s-a copt blatul, îl tai în trei părţi pe care le însiropezi.

Aşezi apoi pe un pla­tou o parte de blat, întinzi crema cu aromă de cacao şi rom, a doua parte de blat, crema cu aromă de vanilie şi ultima parte de blat. Imbraci tortul în frişca, razi ciocolată şi-l dai la frigider pentru 2 ore.

Tort cu budincă de vanilie si de ciocolată

Tort_cu_budinca_de_vanilie_si_de_ciocolata

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • tort cu budinca
  • tort cu budinca de vanilie
  • tort cu budinca de vanilie si ciocolata

3 comentarii

  1. Foarte bun tortul de budinca

  2. Nu mi-a iesit tortul de budinca 🙁

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.