Tort cu branza de vaci si ananas

Printeaza

Tort cu branza de vaci si ananas din: faina, unt, zahar, oua, lapte, branza, budinca, oua, ananas.

Ingrediente:Tort cu branza de vaci si ananas

Pentru aluat:

  • 300 g făină
  • 150 g unt
  • 50 g zahăr pudră
  • 2 ouă
  • 4 linguri lapte

Pentru umplutură:

  • 500 g brânză de vaci
  • 150 g zahăr pudră
  • 1 pachet zahăr vanilat
  • 1 pachet budincă de vanilie
  • 3 ouă
  • 1 cutie ananas rondele

 

Mod de preparare:

Cerni făina cu zahărul pudră, adaugi untul bucăţi, ouăle, laptele şi frămânţi un aluat omogen. Il pui într-un vas acoperit şi îl laşi la rece 20 de minute.

Intinzi aluatul în foaie şi îl aşezi într-o tavă înaltă, tapetată. Coci un sfert de oră.

Pentru umplutură, baţi gălbenuşurile cu zahărul, adaugi brânza de vaci, zahărul vanilat, praful de budincă, jumătate din ananas tăiat bucăţi şi omogenizezi totul, încorporezi la final albuşurile bătute spumă tare.

Intinzi crema pe blatiul cald şi mai coci 20 de minute. Laşi să se răcorească, porţionezi şii decorezi cu inele de ananas.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.