Tort cu biscuiti

Printeaza

Tort cu biscuiti

Tort cu biscuiti

Ingrediente:

  • 250 g zahăr
  • 250 g unt
  • 150 g biscuiţi uscaţi
  • 4 gălbenuşuri
  • 300 g amaretti (fursecuri cu cremă de migdale)
  • rom
  • 50 ml cafea espresso
  • fructe zaharisite

 

Mod de preparare:

Bateţi cu mixerul zahărul, untul şi gălbenuşurile, până când întreaga compoziţie devine albă şi spumoasă. Adăugaţi biscuiţi rupţi în bucăţi şi o jumătate de ceaşcă de cafea espresso. Amestecaţi. Puneţi într-o tavă o foaie de staniol.

Vărsaţi un strat subţire de cremă (1-2 cm) şi unul de amaretti înmuiaţi în rom. Repetaţi operaţiunea până când veţi termina crema, care trebuie să fie ultimul strat.

Băgaţi tortul la frigider şi lăsaţi la rece cel puţin 24 de ore. Inainte de a servi, ornaţi tortul cu fructe zaharisite.

Tortul cu biscuiti

Tort cu biscuiti

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.