Tort cu crema de capsuni si piscoturi

Printeaza

Tort cu crema de capsuni si piscoturi din: smântână, lapte, gelatina,  capsuni, zahar, piscoturi, rulouri cu ciocolată, frunze de mentă.

Tort_cu_crema_de_capsuni_si_piscoturi

Ingrediente:

  • 600 ml smântână
  • 100 ml lapte
  • 2 plicuri gelatină
  • 300 g căpşuni
  • 150 g zahăr
  • 7-8 pişcoturi
  • 2 pachete rulouri cu ciocolată
  • frunze de mentă, pentru ornat

Mod de preparare:

Baţi smântână cu zahărul. Speli căpşunile, le laşi la scurs, iar o parte dintre ele o toci mărunt. Prepari gelatina conform instrucţiuni­lor de pe ambalaj.

Amesteci 500 ml de frişcă cu gelatina şi căpşunile tocate. Aşezi de jur împrejurul unei forme rotunde de tort rulouri cu ciocolată. Tomi o parte din crema de căpşuni.

Treci rapid pişcoturile prin lapte şi le aşezi deasupra şi tomi restul de cremă.

Dai tortul la frigider câteva ore. înainte să-l serveşti, pui restul de frişcă rămasă, o nivelezi şi ornezi cu căpşuni şi cu frunze de mentă.

Tort cu crema de capsuni si piscoturi

Tort_cu_crema_de_capsuni_si_piscoturi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.