Tort buturuga

Printeaza

Tort buturuga

Ingrediente:Tort buturuga

  • 7 oua
  • 5 linguri de zahăr
  • 100 g nucă măcinată
  • 2 linguri de pesmet
  • 200 g zahăr
  • 2 linguri de cacao
  • 3 linguri de lapte

 

Mod de preparare:

Blatul se bat spumă 5 albuşuri cu 5 linguri de zahăr, apoi se adaugă gălbenuşurile, 100 g nucă măcinatăşi 2 linguri de pesmet.

După ce s-a copt, se ruleazăşi se dă la răcit.

Crema 200 g zahăr, 2 linguri de cacao, 2 ouă întregi şi 3 linguri de lapte.

Se amestecă bine şi se fierbe pe baie de aburi până se îngroaşă, apoi se dă la rece. Separat se freacă 400 g unt spumă, în care se adaugă crema fiartă, apoi se adaugă o ciocolată menaj rasă.

Desfacem rulada, o ungem cu cremăşi rulăm iarăşi, după care, cu restul de cremă, decorăm rulada. Deasupra putem pune nucă măcinată, cocos sau bomboane pentru decor.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • tort buturuga
  • prajitura buturuga cu nuca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.