Ton cu migdale

Printeaza

O reteta de ton cu migdale din: migdale, sos de soia, nasturasi, ceapa verde, usturoi, sare, piper, ton si suc de lamaie.

Ingrediente:Ton cu migdale

  • 2 linguri migdale tocate
  • 1 lingurita sos de soia
  • 50 g nasturasi
  • 3 cepe verzi
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • 4 bcuati ton (a circa 180 g)
  • 1 lingura suc de lamaie

 

Mod de preparare:

Prăjiţi migdalele. Adăugaţi sosul soia şi fierbeţi. Tocaţi mărunt ceapa, usturoiul şi năsturaşii, adăugaţi-le în sos şi condimentaţi.

Tăiaţi câte un buzunăraş în fiecare bucată de peşte, umpleţi cu amestecul de mai sus, condimentaţi cu sare, piper şi suc de lămâie, apoi închideţi.

Lăsaţi-le cca. 30 min. pe grătar, acoperiţi-le cu un capac încă 3 minute.

Ton cu migdale

Ton cu migdale

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.