Ton la cuptor

Printeaza

Ton la cuptor din: ton, paste, unt, cascaval, rosii, oua, sare, piper si patrunjel.

Ingrediente:Ton_la_cuptor

  • o cutie de ton maruntit
  • 100 g paste
  • 30 g unt
  • 75 g cascaval
  • 3 oua
  • 3-4 rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel ornat

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele în apă cu sare, apoi se scot în sită si se dau prin jet de apă rece. Intr-un vas termorezistent, se pun paste­le, tonul bine scurs, ouăle unul câte unul, sarea şi piperul.

La final, se aşază roşii le tăiate rondele. Se presară caşcavalul şi se dă vasul la cuppr pentru 15-20 de minute. După ce s~a făcut, mâncarea se serveşte ornată cu pătrunjel.

Ton la cuptor

Ton_la_cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.