Ton cu pătrunjel

Printeaza

Ton cu pătrunjel

Ingrediente: Ton cu pătrunjel

  • 800 g ton
  • o lingură de ulei
  • 50 g unt
  • 3 căţei de usturoi
  • două legături de pătrunjel
  • o lămîie
  • piper şi sare după gust.

Preparare:

Bine curăţat, tonul se porţionează în bucăţi nu prea mari, se unge cu ulei şi se stropeşte cu zeamă de lămîie. Peste el se presară usturoiul tăiat mărunt, piperul şi apoi se sărează.

Separat, pătrunjelul se mărunţeşte bine pentru ca apoi să se presare peste peşte. Bucăţile de ton se îmbracă în folie de aluminiu şi se pun în tavă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.