Ton cu legume la gratar si oregano

Printeaza

Ton cu legume la gratar si oregano din: conserve ton în suc propiu, vânătă, dovlecei, ardei gras roşu, usturoi, ardei iute proaspăt, sos de roşii, ulei de măsline extravirgin, oregano, rozmarin, patrunjel, sare.

Ton_cu_legume_la_gratar_si_oregano

Ingrediente:

  • 2 conserve ton în suc propiu
  • 1 vânătă
  • 2 dovlecei
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 ardei iute proaspăt
  • 80 g sos de roşii
  • 50 ml ulei de măsline extravirgin
  • 1/2 linguriţă cu oregano
  • 1 crenguţă de rozmarin
  • pătrunjel tocat
  • sare

Mod de preparare:

Taie fâşii dovleceii, vânata şi ar­deiul. Pune legumele pe grătarul încins şi rumeneşte-le. Aranjează-le pe un platou. Scurge sucul natural din con­serva de ton.

Curăţă ardeiul iute de seminţe şi feliază-l cât mai subţire. Adaugă oregano, rozmarin, pă­trunjelul, un praf de sare, uleiul de măsline şi sosul de roşii.

Toarnă amestecul peste bucăţile de ton şi legumele la grătar. Serveşte preparatul cât sunt calde legumele

Ton cu legume la gratar si oregano

Ton_cu_legume_la_gratar_si_oregano

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.