Ton in aluat cu cascaval

Printeaza

Ton in aluat cu cascaval din: foi pentru plăcintă, unt sau margarina, ton mărunţit în ulei, frunze de pătrunjel, oua, caşcaval (urdă sărată sau brânză dulce), piper alb macinat, sare.

Ton_in_aluat_cu_cascaval

Ingrediente:

  • 1 pachet foi pentru plăcintă
  • 100 g unt sau margarina
  • 2 cutii de ton mărunţit în ulei
  • 1 legătură frunze de pătrunjel
  • 6 ouă
  • 100 g caşcaval, urdă sărată sau brânză dulce
  • piper alb măcinat
  • sare

Mod de preparare:

Topeşti untul într-un vas aşezat în cuptorul cald, la foc mic. Tai fiecare foaie de plăcin­tă în trei fâşii, pe lăţime.

Le ungi cu unt topit, încruci­şezi două fâşii şi aşezi peste ele o a treia fâşie, decalată la un unghi de 45°.

Procedezi astfel direct într-o formă pentru brioşe.

Intr-un castronel, ames­teci tonul scurs, caşcavalul sau brânza rasă, pătrunjelul tocat mărunt, ouăle, sare şi piper după gust.

Repartizezi umplutura în formele pentru brioşe şi acoperi cu bucăţile de foi rămase.

Introduci tava în cupto­rul cald, pentru 15-20 de minute, la foc mediu.

Serveşti coşuleţele ca apetitiv cald, pe un platou decorat cu ridichi sau roşii cherry.

Ton in aluat cu cascaval

Ton_in_aluat_cu_cascaval

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Ton in aluat

Ton in aluat din: faina, praf de copt, sare, zahar, ulei, lapte, branza cheddar, ton, oua fierte, ceapa, maioneza, piper, patrunjel. Ingrediente pentru aluat:  500 g (2 căni) cu făină 10 g (2 linguriţe) cu praf de copt 2 g (1/2 linguriţă) cu sare 5 g zahăr 125 ml ulei 125 ml lapte 125 g […]

 

 

Placinta de ton cu legume

Placinta de ton cu legume 

Placinta de ton cu legume din: aluat de patiserie, ou, ulei de masline, ton, ceapa, ardei gras, usturoi, capere, lamaie, sare, piper, patrunjel. Ingrediente:  2 foi de aluat de patiserie ou batut 4 linguri ulei de masline 175gr ton 2 cepe, feliate 1 ardei gras rosu, fara seminte, tocat 2 catei usturoi, zdrobit 3 linguri capere […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.