Tomate umplute cu carne de vita

Printeaza

Tomate umplute cu carne de vita din: rosii, carne de vita, praz, ceapa, sare, piper, marar, patrunjel, orez, ulei.

Ingrediente:Tomate_umplute_cu_carne_de_vita

  • 8 rosii
  • 500 g carne de vita, tocata
  • 1 praz
  • 1 ceapa, tocata
  • sare
  • piper
  • 1 legatura de marar, tocat
  • 1 legatura de patrunjel, tocat
  • 1 mana de orez, spalat
  • ulei

 

Mod de preparare:

Roşiile le speli, le tai un capac şi le cureţi de miez, pe care nu-l arunci, ci îl foloseşti ca sos. Le pui la scurs cu gura în jos. Cureţi prazul de 1-2 straturi de foi, îl toci, îl pui într-o stre­curătoare şi-l speli sub jet de apă. Laşi la scurs. încingi uleiul, pui ceapa şi prazul, căleşti puţin şi adaugi orezul.

Pui carnea şi căleşti până când aceasta nu mai face spumă. Dai deopar­te şi laşi la răcit. Presari verdeaţa tocată, potriveşti de sare şi piper şi amesteci.

Umpli roşiile cu amestecul de carne şi le acoperi cu căpăce- lele. Le pui într-un vas, torni deasupra sosul, dacă mai e ca­zul şi puţină apă fierbinte şi dai la cuptor pentru cel puţin o oră. încerci dacă umplutura este fiartă şi opreşti focul.

Tomate umplute cu carne de vita

Tomate_umplute_cu_carne_de_vita

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.