Tomate crocante

Printeaza

Tomate crocante din: rosii, unt, slanina, ceapa, paine, parmezan, fulgi de unt, oregano, sare, piper.

Ingrediente:Tomate crocante

  • 8 roşii
  • unt
  • 150 g slănină
  • 1 ceapă
  • 4 felii pâine
  • 2 linguri parmezan
  • fulgi de unt
  • oregano
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai capacul de la roşii, le scoţi miezul cu o lingură şi le pui într-un vas termorezistent, uns în prealabil cu unt. Slăninuţa o tai cubuleţe, o prăjeşti puţin, adaugi ceapa tocată, apoi cubuleţele de pâine.

Adaugi circa jumătate din miezul păstrat de la tomate şi, cu acest amestec, umpli tomatele. Condimentezi cu sare şi piper. Tomatele umplute le acoperi cu capacul si presari brânză rasă cu fulgi de unt.

Restul de pulpă de roşii îl pui în vas şi dai totul la cuptor pentru 15-20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.