Tofu in sos de rosii

Printeaza

Tofu in sos de rosii  din: tofu, rosii, sos de rosii, ceapa, ghimbir, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Tofu_in_sos_de_rosii

  • 300 g tofu
  • 5 rosii
  • 1 ceascuta cu sos de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita cu ghimbir ras
  • 2 lingurite cu ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Opăreşte roşiile, decojeşte-le, înde­părtează seminţele şi pasează-le cu furculiţa.

Curăţă ceapa, tai-o mărunt şi înăbuş-o în ulei încins. Adaugă tofu tăiată în cubuleţe.

Lasă pe foc mic cinci minute.

Toarnă sosul de roşii şi roşiile pasate. Presară ghimbirul ras şi mai lasă cinci minute.

La final, potriveşte gustul de sare şi piper.

Serveşte preparatul ală­turi de quinoa fiartă în apă sau supă de legume.

Tofu in sos de rosii

Tofu_in_sos_de_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.