Tofu la gratar

Printeaza

Tofu la gratar din: tofu, sos de soia, usturoi, ulei de susan, piper, zahar, amidon de porumb, wasabi, daikon ras.

Ingrediente:Tofu la gratar

  • 300 g tofu
  • 1 linguriţă de sos de soia
  • 1 căţel de usturoi tocat mărunt
  • 1 1/2 de linguri de ulei de susan
  • 1/2 de linguriţe de piper roşu zdrobit
  • 1/2 de linguriţă de zahăr
  • 1 lingură de amidon de porumb
  • wasabi
  • daikon ras

 

Mod de preparare:

Tofu se taie felii groase de circa 2 cm.

Se prepară o marinadă amestecând o linguriţă de sos de soia cu usturoiul, uleiul, puţin piper, zahărul şi amidonul de porumb. Cu această marinadă se ung feliile de tofu.

Acestea se rumenesc apoi pe grillul încins până când devin crocante şi se servesc cu wasabi si cu daikon.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.