Tofu cu curry, wasabi si legume
PrinteazaTofu cu curry, wasabi si legume din: pasta miso, pasta wasabi, zahar, supa de legume, patrunjel, busuioc, tofu, ulei de floarea soarelui, mazare verde, ceapa verde, fasole verde si porumb.
- 2 linguri pasta miso (optional)
- 1 lingurita praf sau pasta wasabi
- 1 lingurita cu varf de zahar
- 200 ml supa limpede de legume
- patrunjel proaspat, tocat, coditele pastrate
- cateva frunze de busuioc
- 2×160 g tofu marinata
- 2 linguri ulei de floarea soarelui
- 250 g mazare verde, din conserva, scursa de lichid
- o legatura ceapa verde, tocata
- 200 g fasole verde, din conserva, scursa de lichid
- 200 g porumb
Mod de preparare:
In tocătorul electric combină wasabi, zahărul, codiţele de pătrunjel şi busuioc, jumătate din frunzele de pătrunjel şi busuioc, supa de pui. Prăjeşte tofu amestecând cu fasolea verde, mazărea şi porumbul în ulei 3-4 min. Adaugă sosul şi lasă să fiarbă 2 min. la vasul de pe foc şi adaugă verdeaţa rămasă.
Tofu cu curry, wasabi si legume
Pofta buna!