Tocinei la cuptor

Printeaza

Tocinei la cuptor din: cartofi, oua, cascaval, pesmet, sare, rozmarin, ierburi de provence, legume deshidratate, ulei.

Ingrediente:Tocinei_la_cuptor

  • 5 cartofi de dimensiune medie
  • 2 oua
  • 100 g cascaval sau telemea de oaie
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • 1 fir de rozmarin
  • 1 lingurita ierburi de provence
  • 1 lingurita legume deshidratate
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Decojeşti cartofii, îi speli şi îi dai pe răzătoarea cu ochiuri mari, apoi îi storci puţin de zeama pe care şi-au lăsat-o.

Amesteci într-un castronel cartofii cu o lingură de pesmet, brânza dată prin râzătoare, gălbenuşurile, legumele deshidratate şi ierburile aromate de Provence.

Incorporezi albuşurile bătute spumă tare, cu un praf de sare, amestecând delicat. Sărezi amestecul după gust.

Ungi o tăviţă cu ulei, presari pesmetul rămas şi torni compoziţia de cartofi. Presari deasupra frunzuliţe de rozmarin.

Introduci tava în cuptorul cald, la foc mediu, pentru 20-25 de minute, până când preparatul se rumeneşte frumos.

Porţionezi preparatul după ce s-a mai răcorit. Il serveşti cu iaurt sau smântână rece deasupra.

Tocinei la cuptor

Tocinei_la_cuptor

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/tocinei-cuptor html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.