Tochitură înăbuşită

Printeaza

Tochitură înăbuşită din: slanina, maruntaie de porc, costita, carnati, sare si piper.

Ingrediente:Tochitura_înabusita

  • 150 g slanina
  • cateva maruntaie de porc
  • 500 g costita proaspata
  • 2-3 bucati carnati
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Toci slănina cubuleţe mai mici şi o pui la foc într-un vas de tuci, peste care adaugi celelalte ingrediente, tocate puţin mai mare. Amesteci din când în când, după care adaugi sarea şi 2 căni de apă. Laşi aşa să fiarbă înăbuşit.

După ce a scăzut apa şi s-a prăjit carnea, adaugi piperul şi, după preferinţă, şi alte condimente. Serveşti tochitură caldă cu mămăliguţă sau cu piure de cartofi. Poţi aduce la masă şi murături.

Tochitură înăbuşită

Tochitura_înabusita

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.