Tochitura dobrogeana cu piept de pui

Printeaza

Tochitura dobrogeana cu piept de pui din: piept de pui, ceapa, ardei gras, bulion, vin rosu, ulei, usturoi, sare, piper, cimbru, ou, telemea de oaie, mamaliga.

Ingrediente:Tochitura_dobrogeana_cu_piept_de_pui

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei rgas
  • 2 linguri bulion
  • 1 pahar vin rosu
  • 2 linguri ulei
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • cate un ou de persoana
  • telemea de oaie rasa
  • mamaliga

 

Mod de preparare:

Tai carnea cubuleţe iar ceapa şi ardeii cât mai mărunt. Incingi uleiul, adaugi ceapa şi ardeiul şi, după ce s-au înmuiat, pui carnea. După ce şi-a schimbat culoarea, r adaugi circa 400 ml apă şi laşi să fiarbă până ce a scăzut binişor şi carnea e fiartă.

Adaugi vinul şi bulionul desfăcut în apă şi mai laşi să dea două clocote. Prăjeşti şi oul, faci mămăliga şi aduci la masă tochitură presărată cu brânză rasă.

Tochitura dobrogeana cu piept de pui

Tochitura_dobrogeana_cu_piept_de_pui

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Buna tochitura 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.