Tochitura bucovineana

Printeaza

O reteta delicioasa de tochitura bucovineana din: pulpa de porc, costita, carnati afumati de porc, ou, branza de burduf si malai.

Ingrediente:Tochitură bucovineană

  • 400 g pulpă de porc
  • 200 g costiţă
  • patru cârnaţi afumaţi de porc
  • un ou
  • brânză de burduf

pentru mămăligă:

  • mălai
  • apă
  • sare

 

Mod de preparare:

Pulpa, costiţa şi cârnaţii se taie în bucăţele, se sărează, apoi se pun într-un tuci cu untură încinsă. Când s-au înmuiat îndeajuns se stropesc cu vin şi se lasă la rumenit. Separat se pregăteşte mămăliguţa pripită, peste care se aşază carnea friptă, oul prăjit şi brânza de burduf.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • tochitura bucovineana

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.