Tocanita

Printeaza

Tocanita

Ingrediente:Tocanita

  • 5-6 cartofi mari
  • 2-3 rosii sau 1/2 cana de suc concentrat de rosii
  • 1 ardei (sau pasta de ardei – 2 linguri)
  • 1 lingura de condimente
  • 250-300 ml ulei de masline
  • 1 ceapa mare
  • verdeata
  • 1 telina
  • 1 vanata

 

Mod de preparare:

Se incinge uleiul, apoi se pune ceapa taiata marunt si se caleste. Cand ceapa s-a aurit se adauga rosiile decojite sau sucul, apoi ardeii sau pasta de ardei.

Cureti vanata si telina, le tai marunt si le calesti putin. Adaugi condimente, apoi un ibric cu apa (sau mai multa, daca e nevoie).

Le lasi sa scada, sa fiarba insa bine. Mai adaugi apa eventual. Se serveste calda sau ca garnitura, dar intotdeauna cu o sslata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.