Tocănită de vită

Printeaza

O reteta de tocanita de vita din: pulpa de vita, cartofi, ardei grasi, ceapa, ulei, boia, sare si piper.

Ingrediente:

  • 350 g pulpa de vita
  • 500 g cartofi
  • 3 ardei grasi (2 rosii, 1 verde)
  • 2 cepe albe
  • 4 linguri cu ulei
  • boia
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Toaca mărunt ceapa, pune-o într-o crăticioară şi căleşte-o în ulei vreo trei minute. Spală carnea şi tai-o în cubuleţe. Adaug-o peste ceapa călită. Toarnă o cănuţă cu apă, pune capacul şi lasă să se înăbuşe.

Separat, spală şi taie cartofii în cubuleţe. Pune-i în crăticioară, toarnă două ceşcuţe cu apă şi lasă să fiarbă toate ingredientele vreo jumătate de oră, până ce scade apa.

Taie ardeii în fâşii, pune-i peste celelalte ingrediente şi mai lasă pe foc trei minute. Adaugă un praf de chili, sare, piper şi serveşte imediat.

Tocănită de vită

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.