Tocanita de pui

Printeaza

O reteta de tocanita de pui din: rosii uscate, mandarine, file de piept de pui, usturoi, ulei, suc de portocale, sare, piper, busuioc, branza de capra.

Ingrediente:Tocanita de pui

  • 75 g rosii uscate conservate in ulei
  • 4 mandarine
  • 600 g file de piept de pui
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 150 ml suc de portocale
  • sare
  • piper
  • 1 legatura busuioc
  • 100 g branza de capra

 

Mod de preparare:

Se lasă să se scurgă roşiile şi se taie fâşii. Se spală cu apă fierbinte o mandarină şi se rade coaja. Toate mandarinele se curăţă şi se desprind feliile din pieliţele albe. Se taie carnea bucăţi. Se toacă usturoiul.

Se încinge uleiul într-o tigaie şi se prăjeşte carnea de jur împrejur. Se adaugă usturoiul tocat, roşii şi coaja de mandarină şi se prăjesc cca 2 minute.

Se adaugă suc de portocale şi se lasă să mai fiarbă totul la foc moale cca 5-7 min. Se sărează şi se piperează. Se presară fâşii de busuioc şi brânză zdrobită.

Tocanita de pui

Tocanita de pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.