Tocanita de pui cu mamaliga

Printeaza

O reteta de tocanita de pui cu mamaliga din: piept de pui, ceapa rosie, rosii, ardei gras, usturoi, morcovi, suc de rosii, patrunjel verde, malai, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Tocanita de pui cu mamaliga

  • 2 piepti de pui
  • 2 cepe rosii
  • 2 rosii
  • 1 ardei gras rosu
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1-2 morcovi
  • 1 ceasca cu suc de rosii
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 500 g malai
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Caleste ceapa, usturoiul si morcovii taiati rondele intr-o cratita. Dupa ce si-au schimbat culoarea, adauga cubuletele de pui si acopera cu apa. Adauga rosiile si ardeiul, taiate in cubulete, pune sare si piper dupa gust si lasa sa fiarba pana ce mai scade apa.

Cat fierbe tocanita, pregateste mamaliga. Cand sunt toate fierte, adauga sucul de rosii, mai lasa cateva minute pe foc, apoi presara si patrunjelul tocat.

Tocanita de pui cu mamaliga

Tocanita de pui cu mamaliga

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.