Tocăniţă de porc

Printeaza

Tocăniţă de porc din: pulpa de porc, pulpa de rosii, fasole rosie, ceapa, cartofi, ardei gras, ulei si sare.

Ingrediente:

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 cutie cu pulpa de rosii
  • 1 cutie cu fasole rosie
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • 1 ardei gras
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă carnea de gră­sime şi pieliţe şi tai-o în cubuleţe. Căleşte-o în ulei încins până ce prinde crustă şi scoate-o pe o farfurie. In grăsimea rămasă (completează dacă e nevoie), căleşte ceapa tăiată în feliuţe, ardeiul curăţat de cotor şi seminţe şi cartofii, ambele tăiate în cuburi.

Toarnă o cană cu apă, adaugă carnea, acoperă şi lasă să scadă. Când toate legumele sunt fierte şi carnea e moale, adaugă roşiile şi fasolea boabe scursă. Dă totul în câteva clocote şi stinge focul. Serveşte cu frunze proaspete de verdeaţă.

Tocăniţă de porc

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Bine ca am gasit tocanita asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.