Tocăniţă oletenească

Printeaza

Tocăniţă oletenească

Ingrediente:Tocanita oleteneasca

  • 800 carne de porc
  • 100 g untură
  • 2-3 cepe
  • 500 g roşii (din conservă)
  • sare
  • piper
  • 1 legătură pătrunjel

 

 

Mod de preparare:

Tai carnea în bucăţi potrivite şi o rumeneşti în untura bine încinsă. Cureţi ceapa, o tai solzişori, o adaugi peste carne, pui şi roşiile tăiate mărunt şi potriveşti gustul de sare şi piper.

Laşi să fiarbă în cratiţa acoperită fără să adaugi apă. Când mâncarea e gata, presari pătrunjelul tăiat mărunt.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.