Tocanita in sos de iaurt

Printeaza

O reteta simpla de tocanita in sos de iaurt din: pulpa de vita, iaurt, supa de legume, galbenus, ceapa rosii, lamaie, patrunjel, salata, sare si piper negru.

Ingrediente:Tocanita in sos de iaurt

  • 600 g pulpă de vită
  • 250 g iaurt
  • 1 l supă de legume
  • 1 gălbenuş
  • 2 cepe roşii
  • 1 lămâie
  • 1 legătură de pătrunjel
  • salată
  • sare
  • piper negru

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ceapa şi tocaţi-o mărunt. Tăiaţi car­nea cuburi potrivite şi fierbeţi-o în supă împreună cu ceapa timp de 1 oră şi 30 de minute, până când lichidul va scădea. în timpul fierberii potriviţi de sare şi de piper.

Intre timp, spălaţi şi tocaţi fin pătrunjelul. Preparaţi un sos-cremă amestecând delicat iaurtul cu sucul de lămâie şi cu gălbenuşul.

Turnaţi în cratiţă compoziţia, alături de carne, şi fierbeţi totul încă 2-3 minute. Pre­săraţi deasupra pătrunjel şi serviţi cu salată spălată şi uscată în prealabil.

Tocanita in sos de iaurt

Tocanita in sos de iaurt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.