Tocanita mexicana cu vinete si rosii cherry

Printeaza

Tocanita mexicana cu vinete si rosii cherry din: pulpe de pui, legume mexicane (fasole roşie, porumb, ardei, fasole verde), usturoi,  ceapă roşie, vinete, rosii cherry, sare, ulei, piper.

Tocanita_mexicana_cu_vinete_si_rosii_cherry

Ingrediente:

  • 2-3 pulpe de pui
  • 300 g legume mexicane (fasole roşie, porumb, ardei, fasole verde)
  • 4 căţei de usturoi
  • 1 ceapă roşie
  • 1/2 vânătă
  • 250 g roşii cherry
  • ulei
  • sare
  • piper boabe (roşu şi negru)

Mod de preparare:

Spală pulpele şi prăjeşte-le în ulei încins câte două minute pe fiecare parte. Fierbe la abur legume.le mexicane în jur de zece minute (să nu se sfărâme).

Zdrobeşte căţeii de usturoi (necurăţaţi) ca să-şi lase aroma. Taie vânătă în rondele şi dă-le prin sare. Prăjeşte-le maximum un minut sau până se înmoaie.

Intr-o tavă termorezistentă, aşază un strat de rondele de vânătă, legumele mexicane, pulpele, roşiile cherry, usturoiul şi ceapa roşie tăiată solzişori. Pune sare şi piperul boabe. Dă la cuptor 10-15 minute.

Tocanita mexicana cu vinete si rosii cherry

Tacanita_mexicana_cu_vinete_si_rosii_cherry

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.