Tocanita de hribi

Tocanita de hribi din: hribi, ceapa, rosii, ulei, cimbru, boia si condimente.

Ingrediente:

  • 1,5 kg hribi proaspeti
  • 3 cepe
  • 5 rosii
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • condimente

 

Mod de preparare:

Curăţaţi hribii, spălaţi-i, scurgeţi-i de apă şi tăiati-i în bucăţi potrivite. Curăţaţi, spălaţi şi tocaţi mărunt ceapa. Căliţi-o în ulei 3-4 minute, apoi adăugaţi ciupercile.

Căliţi ciupercile împreună cu ceapa 15 minute, după care puneţi roşiile opărite, curăţate de pieliţă şi tăiate în cubuleţe.

Adăugaţi cimbrul, boiaua de ardei, condimentele, după gust şi lăsaţi să fiarbă la foc mic încă 20 de minute.

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • tocanita de hribi
  • mancarica de hribi
  • tocana de hribi
  • tocanita de hribi proaspeti
  • mancare de hribi
  • tocanita de hribi de post
  • tocana hribi
  • ceva mancare cu hribe
  • mancarica de hribi de post
  • mancare de post cu hribi

Tags: , , , , , , , , , ,

One Response to Tocanita de hribi

  1. Mioara Anelis
    1 January 2014 at 17:16

    Cea mai simpla tocanita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact


Citeste si:
Gogosi_inelus_cu_glazura
Gogoşi ineluş cu glazura

Gogoşi ineluş cu glazura din: faina, lapte, drojdie uscata, ou, unt, zahar, esenta de vanilie, sare, ulei, ciocolata, smantana, bomboane...

Close