Tocanita de hribi

Printeaza

Tocanita de hribi din: hribi, ceapa, rosii, ulei, cimbru, boia si condimente.

Ingrediente:

  • 1,5 kg hribi proaspeti
  • 3 cepe
  • 5 rosii
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • condimente

 

Mod de preparare:

Curăţaţi hribii, spălaţi-i, scurgeţi-i de apă şi tăiati-i în bucăţi potrivite. Curăţaţi, spălaţi şi tocaţi mărunt ceapa. Căliţi-o în ulei 3-4 minute, apoi adăugaţi ciupercile.

Căliţi ciupercile împreună cu ceapa 15 minute, după care puneţi roşiile opărite, curăţate de pieliţă şi tăiate în cubuleţe.

Adăugaţi cimbrul, boiaua de ardei, condimentele, după gust şi lăsaţi să fiarbă la foc mic încă 20 de minute.

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • tocanita de hribi
  • mancarica de hribi
  • tocana de hribi
  • retete cu hribi proaspeti
  • hribi cu smantana si mamaliguta
  • mancare de hribi proaspeti
  • tocanita de hribi cu rosii

1 comentariu

  1. Mioara Anelis

    Cea mai simpla tocanita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.