Tocanita de hribi

Tocanita de hribi din: hribi, ceapa, rosii, ulei, cimbru, boia si condimente.

Ingrediente:

  • 1,5 kg hribi proaspeti
  • 3 cepe
  • 5 rosii
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • condimente

 

Mod de preparare:

Curăţaţi hribii, spălaţi-i, scurgeţi-i de apă şi tăiati-i în bucăţi potrivite. Curăţaţi, spălaţi şi tocaţi mărunt ceapa. Căliţi-o în ulei 3-4 minute, apoi adăugaţi ciupercile.

Căliţi ciupercile împreună cu ceapa 15 minute, după care puneţi roşiile opărite, curăţate de pieliţă şi tăiate în cubuleţe.

Adăugaţi cimbrul, boiaua de ardei, condimentele, după gust şi lăsaţi să fiarbă la foc mic încă 20 de minute.

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • tocanita de hribi
  • mancarica de hribi
  • tocana de hribi
  • retete cu hribi proaspeti
  • tocanita de pui cu hribi
  • tocanita de hribi si pui
  • tocanita de hribi proaspeti
  • tocanita de hribi de post
  • condimente pentru hribi
  • reteta hribi proaspeti

Tags: , , , , , , , , , ,

One Response to Tocanita de hribi

  1. Mioara Anelis
    1 January 2014 at 17:16

    Cea mai simpla tocanita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Contact