Tocanita de fasole cu conopida

Printeaza

Tocanita de fasole cu conopida din: conopida, morcovi, fasole, ceapa, pastarnac, telina, suc de rosii si verdeata.

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Toci ceapa mărunt, iar ţelina, păstârnacul şi morcovii îi tai cuburi medii.

Toate aceste legume le pui la călit în ulei şi puţină apă. Fierbi fasolea, de preferat seara.

Desfaci conopi­da în bucheţele şi o fierbi 5 minute în apă uşor să­rată.

Peste ceapă, pui bucheţelele de conopidă, fasolea scursă şi sucul de roşii.

Mai fierbi 10-15 minute împreună. Presari verdeaţa.

 

Tocanita de fasole cu conopida

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

 

Tocanita de fasole verde cu bulion

Tocanita de fasole verde cu bulion

Tocanita de fasole verde cu bulion din: carne de porc, ceapa, fasole, rosii, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de porc o ceapă 450 g fasole verde congelată o conservă cuburi de roşii în bulion 3-4 fire pătrunjel sare piper   Mod de preparare: Se taie carnea bucăţi şi se pun în oaia sub presiune. […]

 

Fasole plachie

Tocanita de pui cu fasole

Tocanita de pui cu fasole din: piept de pui, ceapa, morcovi, telina, cimbru, fasole, sare, piper, ulei, verdeata. Ingrediente: 400 g piept de pui 1 ceapă 3 morcovi 1 ţelină mică cimbru 1 foaie dafin 2 conserve fasole sare piper ulei verdeaţă   Mod de preparare: Căleşti în ulei ceapa, morcovii, ţelina, curăţate toate şi […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. n-am combinat fasolea cu conopida la tocanita, s-ar putea sa mearga

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.