Tocanita din carne de porc

Printeaza

Tocanita din carne de porc

Ingrediente:Tocanita din carne de porc

  • 600 g carne de porc
  • 500 g ceapa
  • 40 g bulion
  • 20 g pasta de ardei
  • 10 g sare100 g untura
  • 15 g usturoi
  • 20 g patrujel
  • 3 g piper

 

Mod de preparare:

Carnea se spală şi se taie în cubuleţe. Se înăbuşă în grăsime, după care se adaugă ceapa tăiată solzişori împreună cu usturoiul tocat fin.

După rumenirea cepei, se adaugă treptat 1/2 l apă caldă, bulionul, pasta de ardei, piperul şi sarea. Spre sfârşit se dă la cuptor 15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.