Tocanita de vitel cu ciuperci si cimbru

Printeaza

Tocanita de vitel cu ciuperci si cimbru din: ciuperci, carne de vitel, telina, ceapa, faina, ulei, bulion, cimbru, sare.

Ingrediente:Tocanita_de_vitel_cu_ciuperci_si_cimbru

  • o cutie mica ciuperci
  • 600 g carne vitel
  • o felie radacina telina
  • o ceapa
  • o lingura faina
  • 2 linguri ulei
  • 4 lingui bulion
  • o lingurita cimbru
  • sare

 

Mod de preparare:

Se spală ciupercile si se lasă la scurs. Se taie ceapa mărunt si se pune la călit.

După ce s-a înmuiat ceapa, se adaugă carnea tăiată cuburi si se lasă să-şi schimbe culoarea. Apoi, se adaugă ţelina tăiată cuburi şi se căleşte un pic.

Se pune făina, se lasă puţin la călit si se acoperă cu apă. Se fierbe 40 de minute.

Se desface bulionul cu un pic de apă şi se toarnă în ultimele 5 minute de fiert, se adaugă ciupercile, sare şi cimbru.

Se poate servi cu orez fiert.

Tocanita de vitel cu ciuperci si cimbru

Tocanita_de_vitel_cu_ciuperci_si_cimbru

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.