Tocanita de rosii cu patrunjel

Printeaza

Tocanita de rosii cu patrunjel din: carne, ceapa, ulei, faina, suc de rosii, rosii, patrunjel, telina, sare.

Ingrediente:Tocanita de rosii cu patrunjel

  • 300-400 g carne
  • 1 ceapă
  • 80-100 ml ulei
  • 25 g făină
  • 1/2 l suc de roşii
  • 7-8 roşii mici şi tari
  • pătrunjel
  • ţelină
  • sare

Mod de preparare:

Prăjeşti carnea şi ceapa în ulei încins, până când seacă zeama pe care o lasă carnea şi se înmoaie puţin atât carnea, cât şi ceapa. Freci făina cu sucul de roşii şi o torni peste carne, completând cu apă, atât cât să cuprindă bine bucăţile de carne.

Laşi să fiarbă câteva clocote, ca să se lege sosul, adaugi sare, ţelina tăiată cubuleţe şi roşiile întregi. Dai mâncarea la cuptor 15 minute, ca să fiarbă roşiile şi să se ridice uleiul deasupra.

Serveşti mâncarea presărată cu pătrunjel.

Tocanita de rosii cu patrunjel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.