Tocanita de purcel cu paste

Printeaza

Tocanita de purcel cu paste din: morcovi, telina verde, sunca impanata, carne de porc, ulei de masline, cimbru, sare, vin rosu si trufa.

Ingrediente:Tocanita_de_purcel_cu_paste

  • 100 g morcovi
  •  100 g țelină verde
  • 200 g șuncă împănată
  • 200 ml ulei de măsline
  • 1 kg carne de porc tocată
  • 1 fir cimbru
  • sare
  • 2 l vin roșu
  • 1 trufă

 

Mod de preparare:

Se taie cubulețe legumele și șunca și se prăjesc în ulei de măsline încins cca 4–5 min. Se adaugă carnea tocată, cimbrul și sarea și se amestecă; se mai prăjesc până ce carnea se fărâmițează. Se toarnă treptat vinul roșu și se lasă să fiarbă totul cca 90 min., până ce se îngroașă.

Se adaugă la final trufa rasă. Se servește cu garnitură de paste, peste care se presară parmezan.

Tocanita de purcel cu paste

Tocanita_de_purcel_cu_paste

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ce bine arata tocanita de purcel!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.