Tocanita de purcel cu masline

Printeaza

O reteta delicioasa de tocanita de purcel cu masline din: muschi file de porc, ardei grasi, boabe de naut, masline negre, masline verzi, ulei, bulion, supa, sare, piper si boia dulce.

Ingrediente:Tocanita de purcel cu masline

  • 400 muschi file de porc
  • 2 ardei grasi rosii
  • 1 conserva boabe de naut
  • 100 g masline negre fara samburi
  • 100 g masline verzi fara samburi
  • 2 linguri ulei
  • 2 lingurite bulion
  • 1 l supa
  • sare
  • piper
  • boia dulce

 

Mod de preparare:

Se spală carnea, se şterge şi se taie cuburi. Se spală ardeiul gras şi se curăţă de coajă cu lama specială; se taie jumătăţi şi se curăţă de cotoare, seminţe şi pieliţele albe. Se taie pulpa cuburi. Se lasă să se scurgă boabele de năut şi măslinele.

Se încinge uleiul şi se prăjesc la foc iute cuburile de carne pe toate părţile de jur împrejur. Se adaugă bulionul şi se stinge cu supă; se adaugă năutul, măslinele şi ardeiul gras şi se lasă să fiarbă la foc mijlociu 10-15 min.

Se condimentează cu sare, piper şi boia şi se repartizează în farfurii adânci. Se ornează eventual cu pătrunjel.

Tocanita de purcel cu masline

Tocanita de purcel cu masline

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.