Tocăniţă de pui si fasole albă
PrinteazaTocăniţă de pui si fasole albă din: piept de pui, ceapa, morcovi, telina, cimbru, foaie de dafin, fasole, sare, piper, ulei si verdeata.
- 400 g piept de pui
- 1 ceapa
- 3 morcovi
- 1 telina mica
- cimbru
- 1 foaie de dafin
- 2 conserve fasole
- sare
- piper
- ulei
- verdeata
Mod de preparare:
Cureţi ceapa, morcovii şi ţelina, le speli, le tai cubuleţe şi le căleşti în ulei încins, apoi adaugi pieptul de pui tăiat cuburi.
Pui sare, piper, cimbru, foaia de dafin şi stingi cu 600 ml apă. Laşi să fiarbă puţin. La sfârşitul fierberii, adaugi fasolea din conservă şi verdeaţa tocată.
Serveşti tocăniţa cu pâine prăjită.
Tocăniţă de pui si fasole albă
Pofta buna!
O tocanita delicioasa