Tocanita de pui cu linte

Printeaza

Tocanita de pui cu linte din: piept de pui, linte, ceapa, ardei gras, bulion, ulei, sare.

Ingrediente:Tocanita_de_pui_cu_linte

  • 1/2 piept de pui plus maruntaiele
  • o conserva mare de linte
  • o ceapa
  • un ardei gras
  • 3 linguri bulion
  • 2 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

In ulei încins, se pun la călit ceapa măruntită şi ardeiul cubulete. După ce s-au înmuiat, se adaugă pieptul tăiat mărunt. Se lasă până ce carnea îşi schimbă culoarea, se adaugă şi măruntaiele şi se acoperă cu apă. Se lasă la fiert 15 minute.

Lintea se trece sub un jet de apă rece şi se adaugă peste carne. Se lasă 5 minute la fiert şi apoi se adaugă bulionul desfăcut cu putină apă. Se lasă la fiert 10 minute. Se aduce la masă cu sare şi verdeaţă, după gust.

Tocanita de pui cu linte

Tocanita_de_pui_cu_linte

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.