Tocanita de pui cu broccoli (varianta)

Printeaza

Tocanita de pui cu broccoli din: piept de pui, orez, ceapa, ardei gras, broccoli, praz, piper, ulei, curry, supa, sos de soia, patrunjel.

Ingrediente:Tocanita de pui cu broccoli

  • 2 fileuri piept de pui
  • 150 g orez
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras roşu
  • 150 g broccoli
  • 1 fir de praz
  • piper
  • 1 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură praf de curry
  • 100 ml supă de pasăre
  • 1-2 linguri sos de soia
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Tai fâşii pieptul de pui, iar ardeii, prazul, broccoli şi ceapa le tai rondele. Căleşti în ulei carnea şi ceapa, iar rând pe rând adaugi şi restul ingredentelor. Adaugi curry şi torni supa, apoi laşi să fiarbă la foc domol, timp de 3-5 minute.

Condimentezi cu piper şi cu sos de soia. Pui orezul la fiert în apă cu condiment vegetal sau cu sare, după preferinţă.

Aşezi orezul, carnea şi legumele pe farfurie şi ornezi cu puţin pătrunjel verde, tocat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.