Tocanita de porc

Printeaza

Tocanita de porc din: carne de porc, ceapa, ardei, rosie, apa, ulei, suc de rosii, sare, usturoi, piper, orez.

Ingrediente:Tocanita de porc

  • 500 g carne de porc
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 roşie
  • 200 ml apă
  • 2 linguri ulei
  • 100 ml suc de roşii
  • sare
  • 3 căţei usturoi
  • piper
  • 1/2 linguriţă cimbru
  • 200 ml vin roşu
  • pătrunjel
  • orez fiert

 

Mod de preparare:

Tai carnea de porc cubuleţe şi o rumeneşti în uleiul încins 10 minute, amestecând constant. Adaugi cepele tăiate solzişori, usturoiul tocat, vinul şi sucul de roşii.

După 10 minute, adaugi apa, condimente după gust, roşia şi ardeiul feliate şi mai laşi vasul acoperit, pe foc, încă 20-25 de minute. Serveşti alături de garnitură de orez şi decorezi cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.