Tocanita de pastai cu aripioare de pui

Printeaza

Tocanita de pastai cu aripioare de pui din: pasta galbene late, cartofi, rosii, ceapa, ulei, airpioare de pui, supa de pui.

Ingrediente:Tocanita_de_pastai_cu_aripioare_de_pui

  • 500 g pastai galbene late
  • 3-4 cartofi noi
  • 3 rosii
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • 4-5 aripioare de pui
  • apa sau supa de pui

 

Mod de preparare:

Rumeneşti aripioarele pentru câteva minute în ulei. Le scoţi şi le ţii la cald. în uleiul rămas căleşti ceapa tăiată în cuburi şi roşiile decojite şi pasate. Când sosul s-a îngroşat, adaugi păstăile tăiate în bucăţi de circa 5-8 cm şi cartofii cuburi.

Acoperi cu apă sau supă de pui şi fierbi la foc mic circa 30-40 de minute. In ultimele 15 minute de fierbere, adaugi şi aripioarele de pui. Serveşti tocăniţa cu mărar verde.

Tocanita de pastai cu aripioare de pui

Tocanita_de_pastai_cu_aripioare_de_pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.