Tocanita de naut cu usturoi

Printeaza

Tocanita de naut cu usturoi din: naut, usturoi, ceapa, supa de pui, rosii, cartofi, boia, oregano, patrunjel.

Ingrediente:Tocanita_de_naut_cu_usturoi

  • 500 g naut
  •  2 căţei de usturoi
  • 1 ceapă
  • 250 ml supă de pui
  • 3 roşii
  • 2 cartofi
  • 1 lingură boia dulce
  • 2 fire oregano
  • 2-3 fire pătrunjel

 

Mod de preparare:

Speli năutul şi îl pui la înmuiat în apă rece, de seara până dimineaţa. A doua zi, scurgi bine năutul şi îl pui la fiert în supa de pui. Adaugi ceapa tăiată solzişori, usturoiul, cartofii tăiaţi cubulete, boiaua şi oregano.

După ce s-au fiert şi cartofii şi năutul, adaugi roşiile tăiate mărunt şi laşi să mai dea un clocot. Presari deasupra pătrunjel tocat mărunt.

Tocanita de naut cu usturoi

Tocanita_de_naut_cu_usturoi

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.