Tocanita de miel cu spanac

Printeaza

Tocanita de miel cu spanac din: lamaie, iaurt grecesc, cotlete de miel, ulei, ceapa, cartof dulce, pasta Balti, naut, supa de legume, spanac, paine.

Ingrediente:Tocanita de miel cu spanac

  • coaja şi sucul de la 1 lămâie
  • 150 g iaurt grecesc
  • 400 g cotlete de miel, fără os, tăiate în bucăţele
  • 1 lingură cu ulei
  • 1 ceapă curăţată şi feliată
  • 1 cartof dulce, curăţat şi tăiat în cuburi mici
  • 3 linguri cu pastă Balti
  • 400 g năut din conservă, scurs bine
  • 300 ml supă de legume
  • 200 g spanac
  • pâine, pentru a servi

 

Mod de preparare:

Intr-un bol mare amestecă coaja şi sucul de lămâie cu iaurtul. Adaugă carnea, acoper-o bine şi las-o la marinat minimum 30 de minute. Intre timp, încălzeşte uleiul într-o tigaie şi căleşte ceapa şi usturoiul, câteva minute.

Adaugă cubuleţele de cartofi dulci şi căleşte-le 10 minute, amestecând din când în când. Adaugă pasta Balti, prăjeşte câteva minute, apoi adaugă năutul, supa şi carnea. Fierbe totul 25-30 minute, până când carnea şi cartofii s-au înmuiat.

Adaugă spanacul şi lasă-l să se înmoaie. Serveşte cu pâine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.