Tocanita de miel cu gutui

Printeaza

Tocanita de miel cu gutui din: pulpa de miel, gutui, vin, ulei vegetal, unt, sare si piper.

Ingrediente:Tocanita_de_miel_cu_gutui

  • 800 g pulpă de miel
  • 2 gutui
  • 1 pahar de vin alb
  • 2 linguri de ulei vegetal
  • 100 g de unt
  • sare
  • praf de piper negru

 

Mod de preparare:

Carnea pregătită se taie cuburi, se adaugă sare, piper, se prăjeşte în ulei. Gutuile se curăţă se scoate capsula de seminţe, se tăie felii, se prăjeşte în unt pe ambele părţi, se adaugă carnea, se toarnă vin şi se căleşte la foc mic.

În cazul în care carnea este vîrtoasă, în timpul fierberii se mai toarnă apă sau bulion.

Tocanita de miel cu gutui

Tocanita_de_miel_cu_gutui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.