Tocanita de miel cu ceapa si morcovi

Printeaza

Tocanita de miel cu ceapa si morcovi  din: carne de miel, ceapa, morcovi, usturoi, pastarnac, patrunjel, salvie, cartofi, sos worcester, sare si piper.

Ingrediente:Tocanita_de_miel_cu_ceapa_si_morcovi

  • 700 g carne de miel
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 catei de usturoi
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 legatura patrunjel
  • 3-4 frunze de salvie
  • 4 cartofi
  • 2 linguri sos Worcester
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi carnea de pieliţe şi tendoane, spălaţi-o, tăiaţi-o în bucăţi po­trivite şi puneţi-o la fiert în 1 litru apă cu 1 linguriţă sare. Acoperiţi vasul cu un capac şi lăsaţi să fiarbă la foc mic 45 de minute. Intre timp, curăţaţi legumele, spălaţi-le şi tăiaţi-le în bucăţi mai mari.

Când carnea este pe jumătate fiartă, adăugaţi legumele, mai puţin cartofii pe care îi puneţi după 15 minute. Potriviţi de sare şi piper, după gust, şi fierbeţi legumele împreună cu carnea încă 30 de minute. Spre final, puneti salvia şi pătrunjelul. Serviţi tocanita de miel fierbinte stropită cu sos Worcester.

Tocanita de miel cu ceapa si morcovi

Tocanita_de_miel_cu_ceapa_si_morcovi

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Tocanita imi place, dar am sa folosesc alta carne…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.