Tocăniţă de linte cu friptură de gluten

Printeaza

Tocăniţă de linte cu friptură de gluten

Ingrediente:Tocăniţă de linte cu friptură de gluten

  • 500 g linte
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 1 foaie dafin
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingură vegeta

 

Mod de preparare:

Lintea se pune la fiert în apă clocotită, după ce a fost aleasă şi bine spălată. Ceapa tocată mărunt şi morcovul tăiat cubuleţe mici le punem să se înăbuşe bine cu puţină apă şi ulei.

Când lintea este pe jumătate fiartă, punem legumele şi le mai fierbem 15 minute. Când este aproape gata, adăugăm friptura de gluten împreună cu sosul astfel obţinut şi le mai dăm puţin în clocot.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.