Tocanita de legume la ceaun cu mamaliguta

Printeaza

Tocanita de legume la ceaun cu mamaliguta din: cartofi, ceapa, ardei gras rosu, morcovi, rosii, ulei, sare, piper, verdeata, mamaliguta.

Ingrediente:Tocanita_de_legume_la_ceaun_cu_mamaliguta

  • 0,7 kg cartofi
  • 2 cepe mari
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 morcovi
  • 0,5 kg rosii
  • ulei
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • mamaliguta

 

Mod de preparare:

Se taie ceapa peştişori, morcovii, ardeiul şi cartofii cubulete şi se pun la călit în ulei astfel: mai întâi ceapa, câteva minute, apoi morcovii şi ardeiul şi la final cartofii. Se adaugă roşiile decojite şi fără seminţe, tăiate cubulete. Se lasă să fiarbă la foc mic până scade.

Se adaugă apa şi se lasă la fiert la foc mic până când legumele sunt gata. Se lasă mai mult sos, nu se scade foarte tare. Se potriveşte de gust cu sare si piper. Se serveşte cu mămăligută fierbinte.

Tocanita de legume la ceaun cu mamaliguta

Tocanita_de_legume_la_ceaun_cu_mamaliguta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.