Tocanita de gogosari copti

Printeaza

O reteta de tocanita de gogosari, ceapa, suc de rosii, ulei, sare, foi de dafin si usturoi.

 

Ingrediente: Tocanita de gogosari copti

  • 5 gogoşari
  • 1 ceapă mare
  • 1 cană suc de roşii
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • 1 frunză dafin
  • 2 căţei usturoi

 

Mod de preparare:

Pui la copt gogoşarii şi, între timp, cureţi ceapa, o tai mărunt şi o pui într-o tigaie fără ulei. Torni o cană de apă peste ceapă, acoperi cu un capac şi o laşi să fiarbă până se evaporă toată apa.

Cureţi gogoşarii de coajă, îi tai fâşii şi îi pui peste ceapă, adaugi sucul de roşii, uleiul, dafinul şi usturoiul tăiat mărunt si mai fierbi încă 10 minute.

 

Pofta buna!


Poate iti place si:

Tocanita_cu_ciuperci_ardei_gras_si_usturoi

Tocanita cu ciuperci, ardei gras si usturoi

Tocanita cu ciuperci, ardei gras si usturoi din: ardei gras, gogosari, ceapa, usturoi, ulei, ciuperci, rosii decojite, supa de legume, patrunjel, marar, sare, piper. Ingrediente: 250 g ardei gras 2 gogoşari 250 g ceapă 3-4 căţei de usturoi 3-4 linguri ulei 400 g ciuperci 400 g roşii decojite în suc de roşii  supă de legume 1 legatura pătrunjel 1 legatura mărar  sare  piper   […]

Mancarica_de_gogosari

Mancarica de gogosari

Mancarica de gogosari din: gogosari, ardei gras, ceapa, ulei, rosii, usturoi, suc de rosii, foi de dafin, sare, piper. Ingrediente: 2 kg gogosari 1 kg ardei gras verde 1 kg ceapa 200 ml ulei 1 kg rosii 5-6 catei de usturoi 1 litru suc de rosii foi de dafin sare piper   Mod de preparare: […]

 

 

Incoming search terms:

  • tocanita de gogosari

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.