Tocanita de fasole verde cu piept de porc

Printeaza

Tocanita de fasole verde cu piept de porc din: fasole verde, piept de porc, ceapa, ulei, pasta de rosii, usturoi, sare.

Tocanita_de_fasole_verde_cu_piept_de_porc

Ingredinete:

  •  800 g fasole verde
  •  400 g piept de porc
  •  o ceapă
  •  2 linguri ulei
  •  2-3 linguri pastă de roşii
  •  2 căţei usturoi
  •  sare

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă cu ulei se căleşte ceapa şi, când începe să se înmoaie, se pune carnea tăiată cuburi. Se presară sare, se amestecă având grijă să nu se ardă şi se pun păstăile.

Se toarnă apă cât să acopere ingredi­entele şi se lasă la fiert aproximativ 30 de minute. Se pune pasta de roşii, se adaugă ustu­roiul feliat si se mai lasă la fiert 10 minute.

Tocanita de fasole verde cu piept de porc

Tocanita_de_fasole_verde_cu_piept_de_porc

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.