Tocanita de fasole si carne

Printeaza

Tocanita de fasole si carne din: fasole rosie, carne tocata de vita, ardei gras, suc de rosii, concentrat de vita, ceapa, usturoi, chimen, oregano, sos tabasco, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Tocanita_de_fasole_si_carne

  • 500 g fasole rosie
  • 500 g carne tocata de vita
  • un ardei gras rosu
  • 500 g suc de rosii
  • 2-3 cepe
  • un cub concentrat de vita
  • 5-6 catei usturoi
  • un praf chimen macinat
  • un praf oregano uscat
  • o picatura sos tabasco
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cu o seara inainte de preparare se pune fasolea la inmuiat in apa rece. A doua zi, se scurge si se fierbe, de preferinta in oala sub presiune. Daca nu, se lasa la fiert normal, aproximativ 60 de minute. Intre timp, ceapa se taie marunt si se caleste cu ardeii taiati cuburi.

Dupa ce s-au  înmuiat, se adaugă carnea, se desface cu lingura şi se căleşte până ce îşi schimbă culoarea. Se adaugă sucul de roşii, supa din concentratul de vită, chimenul, oregano, usturoiul tăiat feliuţe, sare şi piper. Se lasă până dă în clocot.

Se pune fasolea, se picură un strop de sos tabasco şi se lasă la fiert împreună până când mâncarea este bine scăzută, aproxi­mativ 30 de minute.

Tocanita de fasole si carne

Tocanita_de_fasole_si_carne

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.