Tocăniţă de fasole roşie

Printeaza

Tocăniţă de fasole roşie

Ingrediente:Tocăniţă de fasole roşie

  • 500 g fasole roşie
  • 100 g făină caju
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 morcov
  • 1 ţelină
  • 2 cartofi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 250 g suc de roşii
  • cimbru
  • coriandru
  • sare

 

Mod de preparare:

Se fierbe fasolea. Faina caju se macină fin. Ceapa, morcovul şi ţelina se taie rondele late de 1 cm. Cartofii curăţaţi, se taie şi ei în cuburi. Legumele se călesc în apă şi ulei, adăugându-se şi fasolea.

Se presară caju şi, în final, sucul de roşii. Se lasă la foc moderat circa 30 de minute. Mâncarea de fasole se condimentează cu sare, cimbru şi coriandru.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.